Zo organiseer je de perfecte kerstborrel

De kerstvakantie staat alweer om de hoek en de feestdagen mogen bijna beginnen. Nog een paar weekjes werken en dan kunnen we allemaal ontspannen met familie en vrienden. Maar voordat je iedereen op het werk naar huis stuurt, is het belangrijk om even goed af te sluiten: de kerstborrel.

De kerstborrel staat ieder jaar weer op de planning, en elke keer weer is het een groot succes. Een kerstborrel is de ideale manier om samen met je collega’s het jaar af te sluiten en terug te blikken op de hoogtepunten van het jaar, en ook dit jaar valt er weer genoeg te vieren. Dit is wat je nodig hebt om de perfecte kerstborrel te organiseren.

Uitgebreide keuze aan dranken

Iedereen heeft een eigen voorkeur voor drinken: de een drinkt alleen bier, de ander wijn, en anderen drinken geen alcohol of zijn met de auto. Zorg er dus voor dat je van tevoren weet wat je collega’s graag drinken. Haal voldoende bier en zet het koud, zorg voor goede flessen witte wijn en regel een flesje whisky om met de liefhebbers even een speciaal momentje te pakken.
Zorg ook dat er voldoende alcoholvrije opties zijn, zoals frisdrank of alcoholvrij bier.

Geen lege buikjes

Als je niet wilt dat alle collega’s te ver in het glaasje kijken, dan moet je ervoor zorgen dat er goed gegeten wordt. Drinken op een lege maag loopt vaak verkeerd af, dus ga voorafgaand met alle collega’s heerlijk uit eten of laat het eten bezorgen op de werkplek. Zo kan je eerst nog even rustig met elkaar zitten voordat het echte feest begint.

Verstuur uitnodigingen tijdig

Ook is het ontzettend belangrijk dat iedereen ruim van tevoren op de hoogte is van de kerstborrel. Verstuur de uitnodigingen niet te laat, iedereen heeft vaak al plannen en een lege kerstborrel is het laatste dat je wilt. Vergeet ook niet op tijd inkopen te doen. Via De Gouden Ton kan je gemakkelijk online de witte en rode wijn bestellen, zodat je daar niet meer achteraan hoeft.
Dus wacht niet te lang, plan de borrel goed en zorg voor een knallende afsluiter van het werkjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *