Wil jij een skihelm met vizier heren?

ski helm heren

Zou jij graag een skihelm met vizier heren willen hebben? Ski jij vaak en ben jij toe aan een nieuwe helm? Of wil jij graag iemand verrassen met een nieuwe skihelm? Dan ben je bij topsnowshop op het goede adres. In de webshop kan je verschillende skihelmen vinden. Deze skihelmen zijn ook van verschillende merken. Verder heb je nog een ruim assortiment voor het kiezen van de producten die je graag zou willen hebben op je wintersport vakantie. Verder krijg je nog veel advies bij het kiezen van je producten. Zo kan je er zelf rustig aankomen wat jouw keuze wordt voor je wintersport pakket. 

Heren ski helm

Hoe kies je een maat voor skihelm met vizier heren?

Het meten van een skihelm is niet zo moeilijk. Voor het bepalen van de maat van je skihelm is alleen de hoofdomtrek nodig. Dit kan je gewoon meten met een meetlint door middel van hem horizontaal over je hoofd heen te trekken. Een tip is als je een skihelm als cadeau geeft kan je beter niet je eigen hoofd opmeten. Hiervoor kan je beter een fietshelm of baseball pet voor gebruiken. 

helm met vizier

Tips om een skihelm mooi te houden.

Je hebt verschillende tips voor het gebruik van een skihelm. Deze tips zijn ervoor om je skihelm mooi en goed te houden. De eerste tip is: Sluit je skihelm wanneer je bij een skilift in gaat stappen. Dit voorkomt krasjes. Voor meer tips kan je naar de website gaan.