Welke horloges moeten échte mannen hebben?

Een horloge is persoonlijk. Maar dit is een rijtje waar menig man een goed voor moet gaan zitten. Van alles wat eigenlijk. Een horloge voor bij een chique pak, bij een casual friday outfit óf dagelijks voor op het werk. Deze horloges dienen gerespecteerd te worden. Dit zijn de horloges voor echte mannen, van plaats 10 naar 1.

Aftellen van 10 naar 5

  1. Casio G-Shock

Een combinatie van futuristisch design, hoogwaardige kwaliteit, stevigheid én een keurige prijs waardoor het makkelijk verkoopt. Een icoon wat inmiddels de hele wereld over gaat. Nu al ruim 30 jaar.

  • Tag Heuer Monaco

Vierkant, waterdicht en ‘racen’. Iedereen denkt meteen aan Tag Heuer. Voor het eerst geintroduceerd in 1969 en tot de dag van vandaag een van de meest geliefde horloges.

  • Patek Philippe Calatrava

Een collectorsitem. Al bijna een eeuw dé dress watch voor velen. Voor het eerst geproduceerd in 1932 en de meeste mensen herkennen het van Nautilus.

  • Breguet Type XX/XXI

Een van de minder mooie creaties van de Brequet’s tekentafel. Wél voorzien van een Flyback chronograaf. Het horloge bezit een robuust pilotendesign wat meteen de aandacht trekt.

  • MB&F Horological Machine

Dit merk geeft aan dat de horloges niet gemaakt zijn om de tijd te ‘showen’ maar het onderwerp ‘tijd’ ondergeschikt te maken aan de aspecten eromheen. Mooi streven en duidelijk terugkomend in het horloge.

  • Jaeger- LeCoultre Reverso

Iconisch horloge. Uniek en betrouwbaar. Het is een horloge dat andersom gedragen kan worden en geïntroduceerd in 1931. Een rechthoekige kast dat aan de top staat van de horloge industrie.

De echte toppers!

  • Audemars Piguet Royal Oak

Een design van de hand van Genta en geïnspireerd door patrijspoorten in schepen. Genta is een van de beste horlogeontwerpers die de wereld ooit heeft gekend. Een prachtig en gewaardeerd horloge.

  • Breitling Navitimer

De beste luchtvaart gerelateerde horloge ooit gemaakt. Het bevat: precisie, kwaliteit en functionaliteit. Geintroduceerd in 1952 en bevat een zeer rijke historie.

  • Rolex Submariner

Waarom zou een horloge de naam van Submariner krijgen? Juist, omdat dit het meest iconische duikhorloge ter wereld betreft. Het bevat hoge kwaliteit gecombineerd met een alledaags robuust design.

  1. Omega Speedmaster

The first watch on the moon en absolute lijstaanvoerder. Een van de chronografen die nooit minder zal worden in populariteit. Er is in Nederland zelfs sprake van een toenemende populariteit.

Opzoek naar nog meer horloges voor échte mannen?

Kijk op dit online verkoopkanaal voor horloges.