Wees zuinig op je haar

Denman Brush

Iedere week sta je wel je borstel schoon te maken omdat deze vol met haren zit, het valt niet mee om de krullen mooi te krijgen en de klitten uit je haren. In de meeste gevallen maak je gebruik van de verkeerde borstel, moet je teveel trekken aan je haar om de klitten eruit te krijgen. Door een Denman Brush borstel te gebruiken ben je hier voor eens en voor altijd vanaf. De verschillende borstels maken het mogelijk om weer mooie krullen te krijgen en de klitten uit je haar, zonder iedere dag haar eruit te trekken.

Denman Brush

Ontdek welke borstel bij jouw past

De ene borstel is de andere niet, maar dat er een gepaste borstel in het assortiment van Denman Brush voor je zit is wel zeker. Waar de ene borstel geschikt is voor kleine krullen, is de andere geschikt voor golvend haar of grovere krullen. Bij sommige modellen kun je zelfs een rij pinnen er tussenuit halen als de borstel te fijn is, op deze manier borstel je grover haar en beschadig je minder je haar. Ook de klitten uit je haar kammen zonder haarverlies is een belangrijk kenmerk van de borstels.

Denman Brush

Verschillende aantallen pinnen

De Denman Brush borstels onderscheiden zich van het verschil in aantal rijen pinnen, de grovere modellen hebben zeven rijen. De borstels voor fijnere krullen hebben negen rijen met pinnen. Ook zijn er borstels die speciaal voor het ontklitten van je haar zijn, hierbij staan de nylon pinnen verder uit elkaar. Heb je dun haar dan is het van belang dat je een borstel neemt die de krullen bij elkaar brengt, het ontklitten van het haar is dan van minder belang. Ook zijn er typen borstels die juist je krullen een sexy aanzicht geven, zo heb je voor iedereen een soort borstel die geschikt is.