Wat zijn serials and keys

Serial Key

Met serials and keys is het mogelijk om de meest uitgebreide pakketten voor de computer te kopen. Hierbij kan je denken aan het kopen van een online spel of juist een pakket met handige Office apps. Alle dingen die je online kan kopen zijn heel gemakkelijk en snel te installeren. Dit is het grote voordeel van online ten opzichte van een CD. Als je een CD koopt dan moet je hier weer een paar dagen op wachten en een CD kan je ook gemakkelijk kwijtraken. Bij een online key werkt het zo je krijgt een bepaalde inlogcode waarmee je het spel of pakket kan downloaden. Je krijgt via de mail een bericht gestuurd en binnen een paar minuten kan je het pakket al downloaden. Door het geautomatiseerde systeem krijg je direct een mailtje.

Windows 10 Professional

Pakketten kopen met serials and keys

Met serials and keys kan je veel verschillende dingen kopen denk hierbij aan een Officepakket. Dit is toch het eerste wat je nodig hebt op een laptop. Bij een Officepakket horen de volgende apps: Word, Excel, Powerpoint, Lync, Access, Onenote, OneDrive, Outlook en Publisher. De bekendste programma’s zijn Word, Excel en Powerpoint. Voor de thuisgebruikers zijn het deze applicaties die het meest gebruikt worden en het makkelijkst zijn om te gebruiken. De andere programma’s zijn ook zeer handig voor bedrijven om programma’s of documenten op te slaan of om een zakelijke mail te sturen. Door dit pakket te downloaden kan je zowel thuis of als bedrijf direct aan de slag.

Alice Madness Returns

Spellen online kopen

Via de serials and keys is het dus ook mogelijk om de nieuwste spellen ook online te verkrijgen. De spellen zijn er voor ieder platform of je nu een spel voor de Playstation, Xbox of voor de computer wilt. Je vindt alle nieuwe en oudere spellen ook als keys. Deze keys worden in de gamewereld ook wel gamekeys genoemd. Het is mogelijk om met deze keys heel veel verschillende games te kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schiet games zoals Call Of Duty, maar je kan ook verschillende FIFA-games kopen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om spellen te kopen met een hele verhaallijn. Bij deze games kan je denken aan Assassin’s Creed. Al deze spellen hebben verschillende game modi waar je tussen kan kiezen. Hierbij kan je denken aan een online of een offline variant.