Wat is een trilei en waarvoor dient het?

trilei

Wie een trilei wil gebruiken zal merken dat dit echt een van de leukste seksspeeltjes is die je kunt gebruiken, met name voor vrouwen. Een trilei is bovendien echt gemaakt om samen plezier van te hebben. Dat betekent overigens niet dat je het trilei niet ook alleen kunt gebruiken.

trilei

Samen met je partner

Je kunt op verschillende manieren samen met je partner zo’n trilei gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld:

  • op jullie slaapkamer samen ermee experimenteren
  • het stiekem gebruiken terwijl je buiten de deur bent
  • het alleen gebruiken en je partner ervan op de hoogte stellen
trilei

De eerste keer

Het eitje kan soms wat stroef aanvoelen in het begin. Het is dan van belang dat je het de eerste keer inbrengt met een beetje glijmiddel. Door het glijmiddel kun je het eitje makkelijker in je vagina stoppen en komt het er ook gemakkelijk weer uit als je niet opgewonden blijkt te zijn. Neem vooral ook de tijd. Je hoeft dit proces niet te haasten en als je het fijner vindt om dit zonder je partner te doen dan kun je natuurlijk vooraf alvast eens het ei proberen voor je samen ermee bezig gaat. 

Buiten de deur

Een trilei werkt alleen buiten de deur als je een eitje koopt met een afstandsbediening. Althans, dat is de leukste manier. Je kunt zo’n ei besturen met een afstandsbediening en je kunt die dus ook aan je partner geven. Zo kan hij of zij je verrassen op leuke momenten.