Wanneer het tijd is voor nieuwe herenschoenen

  • by
floris van Bommel

Tja mannen, soms is de tijd toch echt aangebroken om nieuwe schoenen aan te schaffen. Wanneer de tijd rijp is? Nou, wanneer je schoenen zodanig versleten zijn dat je ze eigenlijk niet meer buitenshuis kunt dragen. Een andere zeer effectieve indicatie is je lieve vrouw. Geloof me, vrouwen maken je er wel attent op wanneer je schoenen of welk ander kledingstuk dan ook er niet meer uitzien. Daarom bedank ik mijn prachtige vrouw ook voor het feit dat ze me hier enkele weken geleden van op de hoogte heeft gebracht. En dat bedoel ik totaal niet sarcastisch hoor. Of toch wel? Nee, alle geintjes terzijde waren mijn schoenen écht aan vervanging toe. En dan heb ik het over mijn nette werkschoenen. Nu heb ik een typische kantoorbaan waarbij er regelmatig klanten over de vloer komen. Een net, stijlvol paar schoenen is dan een must.

Waar moet je op letten?

Goed, nu zijn wij mannen natuurlijk niet zo moeilijk en langdradig wanneer het aankomt op het kopen van nieuwe kleding of schoenen. Maar in mijn geval besteed ik er toch nét even iets meer tijd, aandacht en geld aan. Nette werkschoenen zijn dan ook wel even iets belangrijker dan casual sneakers of pantoffels voor in huis. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij de aanschaf van chique herenschoenen? Wellicht het belangrijkste om op te letten is de kwaliteit. Wanneer je de schoenen dagelijks gaat dragen, zoals bij mij het geval is, is het belangrijk om te investeren in schoenen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan leren schoenen. Deze zijn wat duurder, maar bieden je wel meer stevigheid en comfort. Bovendien zijn leren schoenen flexibel, waardoor het zich naar je voeten gaat vormen. Daarnaast is het raadzaam om altijd beide schoenen te passen alvorens je een besluit maakt. Ga nooit blindelings uit van je eigen maat, want dit kan per merk verschillen.

We hebben een winnaar

Jawel hoor, mijn zoektocht heeft zijn vruchten afgeworpen. Vandaag de dag ben ik namelijk de trotse eigenaar van een prachtig paar Floris van Bommel herenschoenen. Ken je dit fijne merk nog niet? Dan kan ik je alleen maar aansporen om zeker eens de collectie ervan te gaan bekijken in de winkels. Dit is een van de populairste merken onder liefhebbers van kwaliteitsschoenen. Deze prachtige herenschoenen worden gemaakt op basis van eeuwenoude kennis die al meerdere generaties wordt overgedragen van vader op zoon. Of je nu voor chique of casual gaat en of je nu van zwart, grijs of bruin houdt; Floris van Bommel heeft het allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *