Waarom je altijd wimperextensions moet laten zetten bij een ervaren stylist

  • by

Wimperextensions, ze worden steeds meer populair. Vinden wij niet gek, want: altijd een mooie oogopslag. Ook als je met een wilde haardos en bleek gezicht wakker wordt. Die wimpers, die zitten goed. Je kunt tegenwoordig ook overal wimperextensions laten zetten. In een salon, bij de buurvrouw op de hoek. De ‘stylisten’ schieten als paddestoelen uit de grond. Maar, pas hiermee op. Zomaar naar een stylist of salon gaan kan verkeerd uitpakken. Kies dus altijd voor een ervaren, professionele stylist/salon. Bijvoorbeeld zoals Perfect Eyelash in Haarlem. Waarom? Dat vertellen we je hieronder.

Ontstekingen

Worden de extensions op een onhygiënische manier gezet? Dan loop je het risico dat er ontstekingen plaatsvinden. Je natuurlijke wimpers kunnen afbreken, je ogen kunnen ontstoken raken. Allemaal dingen die je niet wilt. Kies daarom voor een professionele stylist, die weet hoe hij/zij hygiënisch en voorzichtig moet werken.

Verkeerde krul

In salons is er vaak keuze uit meerdere soorten extensions, met verschillende soorten krul en gemaakt van verschillende materialen. Kies je voor een huis tuin en keuken stylist, dan heb je de kans dat er gebruik wordt gemaakt van slechts een soort extensions. Voor een zo natuurlijk mogelijke oogopslag is het belangrijk dat er gekeken wordt welke extensions er bij jou passen. Is er geen keuze, dan kan het zo zijn dat de extensions niet mooi bij jouw gezicht staan. Zonde van het geld!

Er zijn nog veel meer redenen om beter de portemonnee te trekken dan zomaar ergens op de hoek van de straat wimperextensions te laten zetten. En wil je zelf wimperextensions gaan zetten bij klanten? Volg dan alsjeblieft eerst een goede cursus! Bijvoorbeeld deze wimperextensions cursus in Haarlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *