Waar kan je een harnas kopen?

  • by
Harnas

Er zijn heel veel verschillende soorten veiligheids gordels en harnassen. Om te bepalen welke geschikt is voor jou moet je goed kijken naar wat voor type het is en waar de veiligheidsgordel eigenlijk voor bedoeld is. Een veiligheidsgordel is namelijk niet altijd even geschikt voor werken in de bouw als de anderen. Om er zeker van te zijn dat je bijvoorbeeld een goede hebt voor de bouw kan je het beste kijken bij een winkel die er in is gespecialiseerd en jou advies kan geven welke harnas je nodig hebt. 

Harnas

Veel keuze 

Er zijn veel verschillende soorten harnas. De ene vind mischen de ene oncomfortabel en de andere juist weer fijn. Als we kijken naar een winkel die zich gespecialiseerd heeft in dit en hun assortiment is er te zien dat er veel verschillende soorten en merken beschikbaar zijn. Zo kan je kiezen uit een zitharnas/werkpositionering riem of een full body gordel. Voor een persoonlijk advies kan je altijd een winkel bezoeken en vragen stellen aan het personeel. Een goed voorbeeld van een winkel die veiligheidsgordels en riemen verkoopt met veel keuze is vdsteenxxl. Deze winkel heeft veel keuzes in alle prijsklassen en heeft voor iedereen wel een goede optie. Hier weet je in ieder geval ook zeker dat de gordels en niemand werken door de keurmerken. 

Dus ben jij in de markt voor een veiligheidsgordel? Dan is het misschien waard een kijkje te nemen in een winkel zoals vdsteenxxl of een soortgelijke winkel.