Voordelig zonnen tijdens de winter in sauna Utrecht

  • by
ZenZonZee

De kou zit in je botten. De drukte is aanwezig. De feestdagen komen er aan en de drukte neemt toe. Even tijd voor ontspanning tussendoor? Leef je in het hier en nu, met alle stress om je heen? De sauna Utrecht kan je stress verlichten, omdat het om meer gaat dan alleen in de sauna zitten, het gaat om de gehele beleving. Aandacht, bewustwording en verdieping voor het hier en nu en, niet te vergeten: voor jezelf. Ervaar je een gebrek aan vitamine-D en zonlicht en tijdens de wintermaanden? Voor ontspannen baden en zonnen, een boost aan vitamine en een goede huidanalyse moet je bij Zen, Zon en Zee zijn. In de wintertijden is de studio voor (geregistreerde) klanten alle dagen geopend van tien uur in de ochtend tot elf uur in de avond.

Sauna Utrecht

Volledig geautomatiseerde zonnestudio tot je beschikking

De studio’s van Zen, Zon en Zee zijn altijd hypermodern en volledig geautomatiseerd. Van maandag tot zaterdag zijn er deskundigen aanwezig. In de avond en op zon- en feestdagen is de studio onbemand, maar toegankelijk voor geregistreerde klanten. De zeer gebruiksvriendelijke techniek, die tevens gloednieuw is, zorgt ervoor dat je eenvoudig zelf kunt zonnen. Wil jij ook genieten van een mooi resultaat en  ultiem comfort, dan kun je je tijdens de bemande uren registreren als nieuwe klant. Een van de medewerkers zal middels een wetenschappelijk verantwoorde huidanalyse je huidtype en zonneprofiel bepalen. Na deze registratie ontvang je een persoonlijke elektronische sleutelhanger, waarmee je toegang tot het pand kunt krijgen.

De treatments van de sauna 

Sauna

Je kunt uit verschillende treatments kiezen bij Zen, Zon en Zee. Zo is er bijvoorbeeld de Hydrajet massage in de Spa Capsule, Himalaya zout sauna, Yoga en Mindfulness oefeningen in The Hot Box, de Shiatsu massage stoel met Brainlight, Infrarood sauna of Floaten in een warm zoutwaterbad in een Dreampod. Meer weten? Ga snel naar de website toe!