Vind jouw perfecte handtas met deze tips!

Het vinden van een perfecte tas is soms zo makkelijk nog niet. Er zijn zo veel merken en collecties waar je uit kunt kiezen, dat het soms lastig kan zijn om een te vinden die bij jou past. En je wilt natuurlijk juist een tas die voldoet aan al je wensen. We kiezen vaak een tas die gebaseerd is op het uiterlijk, maar zo is het ook belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit en functionaliteit van de tas. Daarom geven wij je graag een aantal tips waarmee jij de perfecte handtas scoort!

Jouw figuur

Je denkt nu vast “wat heeft mijn figuur hiermee te maken?”, je figuur kan medebepalend zijn voor de tas die je kiest. Handtassenfabrikanten gaan namelijk uit van een ‘one size fits all’ formule, waarbij een tas zo wordt ontworpen dat deze goed moet zijn voor elk figuur. Toch kun je je figuur beter laten uitkomen met een bepaalde vorm tas. Heb je bijvoorbeeld een appelfiguur, dan staat een handtas met korte hengsels beter. Mensen met een peerfiguur kunnen het beste kiezen voor een schoudertas die de smalle taille accentueert. Als je een zandloperfiguur hebt kun je eigenlijk zo goed als elke vorm tas hebben. Kies in dit geval voor een tas dat het accent legt op het lichaamsdeel die je wilt benadrukken.

Model van de tas

Bij het vinden van de perfecte handtas, is het model ook erg belangrijk. Heb je bijvoorbeeld het liefst een grote tas of liever een kleine tas? Bedenk van te voren waar je de tas allemaal voor nodig gaat hebben en aan welke eisen de tas hiervoor aan moet voldoen. Zo kun je bijvoorbeeld een tas kopen met veel aparte vakjes als je kleine losse spulletjes mee wilt nemen. Ook zijn er tassen met één groot vak, voor als je bijvoorbeeld alleen een laptop mee neemt. Er zijn diverse webshops, waaronder https://www.thelittlegreenbag.nl/guess/, die een groot assortiment aan verschillende modellen tassen hebben.