Uit eten in Nijmegen: waar ga je heen?

  • by

Je wilt eens heerlijk uit eten in Nijmegen met je partner of je familie of vrienden. Maar voor welke keuken kies je dan? Wij helpen je in dit artikel met jouw restaurantkeuze.

Indiase keuken

De Indiase keuken is een heerlijke keuken met veel specerijen, zoals masala en peper. Als je ooit een echte tikka masala hebt geproefd, weet je dat je nooit meer anders wilt. Je vindt nog niet op elke hoek een Indiaas restaurant, maar in Nijmegen zijn er zeker wel een aantal Indiase restaurants te vinden!

Italiaanse keuken

Deze keuken is wereldwijd overal bekend. Ondanks dat je waarschijnlijk al vaak genoeg pizza of pasta hebt gegeten, is het nog steeds heerlijk om een keer uit eten te gaan in een Italiaans restaurant in Nijmegen. En een bijkomend voordeel: Italiaans eten is helemaal niet zo duur!

Spaanse keuken

De Spaanse keuken zien we in Nijmegen voornamelijk terug in de tapasbars. Je hebt vast wel een keer een bezoekje aan een tapasbar gebracht. Heerlijk, al die koude en warme mediterrane gerechten die hier worden geserveerd!

Japanse keuken

Als we denken aan de Japanse keuken, denken we voornamelijk aan de sushi. En dat is niet voor niets: sushi-hapjes zijn enorm lekker en het is voor de meesten van ons dan ook een feest om naar een sushirestaurant te gaan. Houd je niet van vis en vragen je vrienden je mee naar een sushirestaurant? Geen probleem! Je kunt hier ook genieten van heerlijke wokhapjes en gefrituurde snacks zonder vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *