Speciaal voor gamers maakte Logitech de G-series

Logitech

Als gamer weet jij natuurlijk als geen ander dat normale accessoires voor je pc niet voldoen aan jouw eisen. Zeker niet voor nieuwe games. Een muis van een paar tientjes is niet optimaal voor een shooter. Daarom zijn er computeraccessoires ontwikkeld speciaal voor de gamers. Het merk Logitech is daar onder andere heel goed in.

G-series muizen, stuurwielen, headsets en meer

Logitech

De Logitech G-Series is een serie van producten speciaal ontwikkeld voor gamers. Het betreft een doelgroep met hoge eisen en Logitech weet daaraan te voldoen met producten als gaming muizen, toetsenborden, headsets en stuurwielen. Allemaal afgestemd op de gamer en ontwikkeld in samenwerking met de gamewereld.

Stuurwielen voor racing games

Veel van de gaming accessoires van Logitech zijn de moeite waard maar het stuurwiel is toch wel een bijzonder exemplaar. Samen met Sony ontwikkelde Logitech de G20 Driving Force. Deze set bestaat uit een wiel en pedalen. Dankzij de hulp van Sony is het stuurwiel volledig compatibel met Playstations. Logitech maakt nog meer sturen behalve deze.

Logitech

Headsets voor gaming

Binnen de G-series van Logitech vind je ook een aantal headsets speciaal voor gaming. Ze zien er niet alleen stijlvol uit: de headsets van Logitech zijn bovendien geschikt voor pc en gebruik op consoles zoals Playstation en Xbox. 

Andere accessoires voor je gaming pc

Hoewel de G-series van Logitech goed aangeschreven staat, zijn er nog meer merken die inzetten op deze markt. Gaming muizen, toetsenborden, stoelen, headsets, stuurwielen: je vindt ze in overvloed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *