Een silent disco huren: ook leuk voor de buren!

  • by
Silent disco huren

Als je aan de beurt bent om het feest van het jaar te geven, dan denk je waarschijnlijk al snel aan het inhuren van een DJ of band. Een silent disco huren komt waarschijnlijk niet direct in je op. Toch kan dit een enorm leuke toevoeging zijn aan je feestje. Iedereen kan, met een koptelefoon op, dansen op de muziek van zijn of haar voorkeur. En dat geeft natuurlijke geweldige taferelen. De een gaat los op punk-rock en de ander houdt het liever bij jazz. Door een silent disco te huren kan iedereen naar zijn of haar eigen muziek luisteren. En er toch een echt feest van maken!

Silent disco huren

Een silent disco huren is leuk!

En het ziet er ook nog eens leuk uit! Je buren zullen ook blij met je zijn als het om een huisfeestje gaat. Maar een hele avond alleen aan de silent disco, dat is misschien een beetje saai. Iedereen kan dan lekker dansen op de muziek van hun eigen voorkeur, maar je spreekt ondertussen net even niemand. Een silent disco huren en die als alternatief aan te bieden, in een andere ruimte, is dan een beter idee. Mensen kunnen zich dan even terugtrekken en weer in de groep verschijnen als ze zin hebben in een praatje.

Bouw je eigen feestje, kies wat jij leuk vindt

Maak de aankleding die past bij je thema. Voer het thema van je feestje zo ver mogelijk door. De uitnodigingen en zelfs de foto bij de appgroep pas je er ook op aan. Zorg dat het voor iedereen 100% duidelijk is wat het thema is. Laat mensen verkleed komen of zorg voor accessoires die mensen ter plekke kunnen aan- en omdoen. Ook je hapjes en je drankjes pas je aan aan het thema. Dat is natuurlijk érg veel werk en dat geeft allemaal niets, maar om alles alleen te doen, dat is misschien wat veel. Vraag je beste vriend of vriendin om je te helpen en heb alvast veel plezier bij de voorbereidingen.

Verras je gasten met de silent disco

Dat je heel duidelijk bent in je uitnodigingen wil nog niet zeggen dat je overal open over moet zijn. Een silent disco huren kan stiekem en dat kan je op de dag van het feest, of zelfs in je welkomstspeech, bekend maken. Zo bied je je gasten een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. De volgende die aan de beurt is voor het organiseren van een feest, die mag alvast wel iets unieks gaan bedenken!