Recensie: nieuw sanitair

Beste lezer, welkom bij deze blogpost! In dit artikel geef ik mijn mening over de aanleg van mijn nieuwe sanitair. Ik zal het proces zo kort, maar krachtig mogelijk proberen toe te lichten! Veel leesplezier.

Waar begon het

Nadat ik vorig jaar de verbouwing van mijn huis had afgerond, was ik dolblij dat ik eindelijk een werkende badkamer had. Toen we hier kwamen wonen, was het duidelijk dat er problemen waren met het sanitair; niet alleen duurde het drie uur voordat de kraan van de badkuip leeg was na het laten lopen van het water (uiteindelijk hebben we deze kraan vervangen), maar er was ook een lekkage in de muur.

Ik probeerde het te negeren, maar na een tijdje kon ik zien dat er schade was aan sommige van mijn slaapkamermeubels en vloerbedekking.

Hoe is het probleem opgelost?

Dit weekend werd dit probleem eindelijk opgelost toen loodgieters kwamen om het basisloodgieterswerk in ons huis te vervangen door iets moderners en efficiënters. Ze vervingen alle oude gegalvaniseerde leidingen door PVC en een bus met perslucht toegevoegd aan mijn heet water tank.

Blijkbaar waren de zandfilters op de put niet in staat om kleine deeltjes efficiënt uit het water te verwijderen, dus dit moet helpen om mijn leidingen te beschermen tegen corrosie.

Daarnaast moest ik een deel van mijn badkamer vervangen. In de eerste instantie vond ik het erg, omdat er allerlei extra kosten bij kwam kijken. Toen ik het aanbod op www.q1sanitair.nl/nl zag, begon ik enthousiast te worden!

Deze partij heeft een heel uitgebreid en betaalbaar assortiment voor diverse producten. Ik heb een douchecabine zwart gekocht en gebruik het al een week lang. Ik vind de kwaliteit tegenover de prijs zeer reëel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *