Piano spelen online

piano spelen online

Toen ik op pensioen ging, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe hobby om de tijd die plots vrijkwam , mee op te vullen. Ik droomde er al jaren van om piano te kunnen spelen, dus googelde ik ‘piano spelen online’. Zo kwam ik terecht bij onlinemuziekacademie.nl . Dat zag er interessant uit, en veel goedkoper dan wanneer ik bijvoorbeeld naar een muziekschool zou gaan. Als je van een pensioentje moet leven, is dat namelijk een belangrijke factor. Mijn vrouw moedigde me aan om de lessen te volgen, zodat ik mijn droom kon najagen en niet de hele dag in m’n luie zetel zou zitten. Aangezien ik al 40 jaar naar mijn vrouw luister, deed ik dat deze keer ook.

Duidelijke uitleg

Succes

Via onlinemuziekacademie.nl volg ik nu online lessen op mijn eigen tempo. De docent geeft een duidelijke uitleg, en is ook steeds bereid om mijn vragen te beantwoorden. Ik kan de video’s opslaan en de bijlagen downloaden. Ik ben nu een tijdje bezig en heb het gevoel dat ik de basistechnieken onder de knie heb. Ik was bang dat ik me zou gaan vervelen tijdens mijn pensioen, maar dankzij piano spelen online verveel ik me geen seconde. En mijn vrouw is ook blij dat ik iets leuks doe. Elke avond speel ik voor haar een deuntje dat ik die dag geleerd heb. Ik raad echt iedereen aan om online pianolessen te volgen!

Eigen tempo