Nog meer genieten met een waterschaal in je tuin

Met een waterschaal geniet je nog meer van je tuin. Door meerdere schalen op elkaar te plaatsen realiseer je makkelijk een gezellig klaterend watervalletje. Met aangepaste randbegroeiing krijg je je niet alleen vogels op bezoek die aan je waterschaal komen drinken. Ook sierlijke libellen en kleurrijke vlinders weten je tuin te vinden. Waterschalen voor in je tuin zijn er in diverse afmetingen, modellen en materialen. De keuze van het juiste materiaal is belangrijk voor duurzame schalen. Er zijn zovele uitvoeringen dat je altijd wel een waterschaal vindt die bij je tuin past en aan je verwachtingen voldoet.

Waterschaal van cortenstaal

Vooral waterschalen uit cortenstaal zijn populair. Dit sterk materiaal is ook weer- en hittebestendig. Deze waterschalen hebben hun exclusieve look vooral te danken aan hun ondoordringbare roestlaag die niet verder doorroest. Het geeft een warme, stoere en robuuste uitstraling waardoor ze een échte blikvanger zijn in elke tuin. Cortenstaal  bestaat naast ijzer uit koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Voor een duurzame waterschaal met een lange levensduur kies je best voor gecoat staal.

Polymeerbeton waterschalen

Polymeerbeton is een ander en duurzaam materiaal met een fijne structuur waarin het water en de waterplanten prachtig tot hun recht komen. Door zijn ronde vorm past deze waterschaal overal in je tuin. Polymeerbeton is uitzonderlijk sterk waardoor je deze waterschalen veel ziet in openbare gebouwen. Waterschalen uit polymeerbeton zijn weinig of niet onderhevig aan slijtage, zijn 100 procent waterdicht en vorstbestendig. Met zijn dichte structuur neemt dit materiaal ook geen vuil op. Een fikse regenbui zal je waterschaal reinigen.

Voordelen waterschalen

Een waterschaal is even leuk en zoveel makkelijker te plaatsen dan een vijver. Met een waterschaal geniet je nog meer van je tuin en de natuur en brengt je tot rust. Omdat er bladeren kunnen in waaien moeten waterschalen wel regelmatig gereinigd worden. Besloot je ook om een waterschaal in je tuin te plaatsen? Maak dan zeker kennis met een waterschaal adezz voor je een definitieve beslissing neemt.

Water werkt rustgevend

Water werkt kalmerend, zowel buiten als binnen. Ze staan even mooi in je inkomhal als in je woon- en leefkamer, in je veranda, kantoorruimte en zelfs op je terras of balkon. Waterschalen voor binnen hebben een aangepast design zodat je altijd wel een model vindt dat bij je interieur past en aan je verwachtingen voldoet. Waterschalen en waterornamenten geven een stijlvolle en rustige sfeer aan je interieur. Combineer waterschalen met extra groen, ledverlichting en spotjes.

Modellen waterschalen

Je hebt zelfs de keuze uit drie of zelfs vierdelige waterschalen. Die zijn kleiner dan een ornament maar zijn even gezellig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *