Meer haar op je hoofd dankzij een haartransplantatie

Als we het hebben over okselhaar, beenhaar rughaar, neushaar of schaamhaar, dan vindt men het vaak helemaal niet erg als er sprake is van kaalheid. Sterker nog, deze kaalheid wordt vaak door mensen zelf bewerkstelligt door dit soort haar te scheren. Vooral de vrouw zal er veel aan doen om bijvoorbeeld mooie gladde benen te hebben en de oksels vrij te houden van haar. Maar ook mannen zijn vaak druk in de weer met het scheren of trimmen van haar op zulke locaties. Bijna het hele lichaam mag wat veel mensen betreft gewoon kaal zijn. Mannen vinden het vaak nog wel fijn als ze wat borsthaar hebben, maar als ze het niet hebben, dan is dat ook geen probleem. Maar er is 1 onderdeel van het menselijk lichaam waarbij kaalheid absoluut niet gewenst is en dat is natuurlijk het hoofd. We scheren overal ons haar weg, maar het hoofdhaar laten we met rust. We gaan wel naar de kapper om het bij te werken natuurlijk, want anders ziet het er op den duur niet meer uit. Maar het bewust volledig kaalscheren van de schedel is niet iets dat veel mannen of vrouwen doen. Voor vrouwen is het sowieso niet iets dat snel gedaan zal worden. Mannen doen het soms wel, maar vaak doen ze het pas als ze merken dat ze sowieso al haar verliezen. Als ze geluk hebben, dan staat de kale coup heel mooi. Maar meestal zijn mannen er alles behalve blij mee. Helaas kun je haar er niet bij laten knippen. De kapper is er dan ook alleen om haren te verwijderen of om bestaand haar te modeleren. Als je het haar kwijt raakt, dan kun je naar Esteworld. Bij Esteworld kun je namelijk een haartransplantatie ondergaan. Dat betekent dat je bij Esteworld dus wel haar erbij kunt krijgen. Kale plekken zoals een kale kruin of kale slapen, kunnen met een haartransplantatie bij Esteworld dus worden verholpen. Je hoeft dan ook niet bij de pakken neer te gaan zitten als je merkt dat je kaal aan het worden bent. Kaal worden is genetisch bepaald, dus er is weinig aan te doen. Als je kaal wordt, dan stond dat feit bij de geboorte al vast. Middeltjes en speciale shampoos zullen daar dan ook weinig aan kunnen veranderen. Maar je kunt uiteraard wel even kijken wat er mogelijk is om de snelheid waarmee je kaal wordt te vertragen. Maar of dat lukt, is altijd maar de vraag en uiteindelijk moet je er toch aan geloven. Maar dat is dankzij Esteworld ook niet erg, want je kunt immers gewoon een haartransplantatie ondergaan. 

Kijk op esteworld-haartransplantatie.nl voor meer informatie over de haartransplantatie

Als je nieuwsgierig bent naar de haartransplantatie van Esteworld, dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier kun je precies lezen hoe alles in z’n werk gaat en wat jij zoal kunt verwachten. 

De voordelen van een behandeling bij Esteworld

Als je ervoor kiest om een haartransplantatie te ondergaan bij Esteworld, dan kun je in ieder geval profiteren van de volgende voordelen: 

  • Nederlandse begeleiding
  • VIP behandeling
  • Direct contact
  • Gratis consult en nazorg in Nederland

Aarzel dan ook niet langer en kies voor een professionele haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *