Mediums online kunnen helpen in deze lastige tijd

We zitten nu al bijna een jaar in een lockdown. We weten bijna niet meer hoe het leven was voordat wij ons moesten opsluiten in onze huizen. Het afgelopen weekend hebben wij weer allemaal even mogen ervaren hoe het was om iets te doen te hebben. We konden namelijk het ijs op en het hele weekend schaatsen. Het was heerlijk want we hadden eindelijk weer eens wat te doen. Het voelde als nodige afleiding want niemand weet natuurlijk hoelang we nog binnen moeten blijven. Iedereen wilt weer naar de kroeg, naar de bioscoop, naar vrienden en familie, en op vakantie. Iedereen gaat ook anders met deze lastige tijd om. Laatst sprak ik met een vriend, die redelijk spiritueel is dat mediums online hem heel veel hebben geholpen. Voor degene die niet bekend zijn met medium online op het internet, het is eigenlijk een soort Astro-TV maar dan op het internet. Het zetten mij wel aan het denken.

 

Het gebruik van online raad.

Volgens hem, en volgens de mediums online, hebben mensen juist in deze tijd veel behoefte aan hulp van andere mensen. Een luisterend oor als het ware. Mediums online kunnen via het internet naar jouw verhaal luisteren en advies geven. Maar dat advies zal altijd spiritueel zijn en dat is iets waar je in moet geloven. Ik zal er niet over beginnen of ik hier wel of niet in geloof, en of ik dus ooit gebruik zal maken van mediums online op het internet. Daar gaat het helemaal niet om. Waar het omgaat is dat mensen kunnen ontspannen en relaxen in een tijd die heel stressvol voor ons is. Hoe je dat doet maakt niet uit. Mediums online kunnen een fantastisch luisterend oor geven en iemand geruststellen, misschien wel net zo goed als een psycholoog kan. En als het helpt is er toch niks mis mee.

 

Wat moet je anders?

Iedereen zoekt naar alternatieven middelen om deze tijd door te komen. De ene gaat naar een psycholoog, de ander koopt de nieuwe PlayStation, je gaat verbouwen, en sommigen maken gebruik van mediums online op het internet. En als het helpt, dan helpt het. Mediums online helpt ontzettend veel mensen, zo ook die vriend van mij. Misschien ben je zelf niet heel spiritueel, maar een luisterend oor is altijd goed. En als je de mediums online alleen daarvoor wilt gebruiken is dat ook goed. Het is in ieder geval iets goedkoper dan een psycholoog. We krijgen pas over 10 jaar weer natuurijs, dus je moet toch iets doen om de tijd te doden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *