Maxi – fleur bij Maxifleur

  • by
Maxifleur

Je bent een liefhebber van “groen”, en je brengt dit graag tot uiting in je woonhuis of op kantoor? Dan ben je bij Maxifleur op het juiste adres. Wij bieden een scala aan kunstbloemen en kunstplanten aan waarmee je je echt in de natuur waant. Ja. dat hoor je goed! Met de super natuurlijke look zal je niet het verschil kunnen uitmaken tussen echt en kunst. En ben je nou net niet de persoon die regelmatig met de plantjes bezig is? Denk daarbij aan plantjes natmaken, verplanten, nieuwe potgrond zetten etc. Dan ligt de shop van Maxifleur helemaal in jouw straatje.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden de kunstplantenliefhebber een ruim assortiment aan van kunstplanten voor zowel de binnenkamer of de veranda, in bloeiende staat of dan weer niet. Ook hebben wij heel veel grote kunstbomen ter beschikking. Denk bijvoorbeeld aan palsbomen, bamboe, de Ginko of pinus. Maar ook de bomen in bloei zoals de hibiscus of hortensia.

Realistisch

Hangplanten en bloemen

Je bent er bij ons ook terecht voor de tropische kunsthangplanten zoals de philodendron en diverse hangvarens. En de bloemen… die zijn er in geuren en kleuren, de een mooier dan de ander. Denk eens aan kunst orchideeën, rozen, lelies en ook de exotische calla bloem. Uiteraard kun je ook een boeket laten samenstellen met de voor jou mooiste kunstbloemen. Wat houd je immers nog tegen? Koop er maar op los!

Bloempotten en hangers

Wij hebben een scala van luxe bloempotten en plantenhangers in ons assortiment, dat het geheel complimenteert. Denk eens aan de ballon potten van graniet die momenteel heel erg populair zijn. Of de vele potten van kunststof zoals de ronde- maar ook de hangpotten. En over hangpotten gesproken; wij hebben in ons assortiment ook fantastische zelfgemaakte macramé plantenhangers. Ben je nu helemaal wild van ons aanbod? Loop gerust even langs in onze showroom of bekijk deze online in onze webshop.

Interieur