Leuke items van Vtwonen

vazen vtwonen

Al jarenlang bekijk ik de televisieprogramma’s van vtwonen. Het zorgt altijd weer voor inspiratie. Daarnaast lees ik het magazine van vtwonen ook graag. Door de jaren heen heb ik heel wat items van vtwonen aangeschaft. In deze blog deel ik een aantal aankopen waar ik erg blij mee ben. Ben jij ook fan van dit merk? En welke items heb jij gekocht? Of wat staat er nog op je verlanglijst om te kopen? Ik ben benieuwd. Stuur mij gerust een berichtje of volg mij even op Instagram. 

Vt wonen buitentegels

Mijn tuin was echt toe aan vernieuwing. Sinds enige tijd heeft vtwonen ook een eigen collectie tuintegels. Modieuze patronen zijn terug te vinden in de tegels. Ik heb een deel van mijn terras met deze vt wonen buitentegels laten leggen. Het resultaat is echt verbluffend. Het terras heb ik aangevuld met klinkers

Accessoires van vtwonen

Accessoires zorgen echt voor de finishing touch in huis. Accessoires zorgen voor sfeer en ik koop ze dan ook graag. Vtwonen heeft een eigen lijn met accessoires. Benieuwd wat ik de afgelopen jaren zoals gekocht heb? 

  • Fotolijsten
    Ik vind het erg leuk om persoonlijke foto’s in huis te hebben. Het zorgt voor meer leven in huis. De fotolijsten van vtwonen zijn modieus en staan dan ook prachtig. Zowel in de keuken, woonkamer, hal als slaapkamer heb ik deze fotolijsten geplaatst. Echt een aanrader!
  • Vazen
    Een mooie vaas is al een item op zich. Je hoeft er eigenlijk niet eens een bloem in te plaatsen. De laatste tijd heb ik meerdere vazen van vtwonen gekocht. Ik heb vazen in diverse formaten en met diverse prints. Erg leuk! 

Met welke items van vtwonen ben jij erg blij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *