Keuken voor de garage of vakantiewoning

  • by
Kleine keuken

Ben je aan het sleutelen of bezig met je hobby in de garage dan wil je natuurlijk ook ruimte hebben om je koffiezetapparaat neer te zetten of even snel wat te eten te maken. Met de kleine keuken wordt dit allemaal mogelijk gemaakt, in een zeer beperkt formaat kun je toch alle basisbehoeften doen die van een keuken worden verlangd. De keuken is ook zeer geschikt voor je vakantiewoning, of in je caravan als je toe bent aan een nieuwe complete keuken. De keuken wordt geleverd inclusief een spoelbak en chiffon, direct klaar om te gebruiken.

Zeer eenvoudige keuken om te plaatsen

Kleine keuken

Om de keuken snel en gemakkelijk te kunnen plaatsen is er aan de achterkant een sparing gemaakt. Zonder te hoeven hakken of breken kan je de leidingen en stekkers door de sparing steken, ook leidingen die op de muur zijn bevestigd vormen geen probleem voor een snelle installatie van de kleine keuken. De keuken wordt inclusief bovenkastjes geleverd, met deze kastjes kun je kopjes, bekers en eventueel ander serviesgoed opbergen. Het enige wat je nog moet kopen is een kraan en je keuken is compleet bedrijfsklaar om je eerste maaltijd te maken.

Kleine keuken

Spoelbak simpel te monteren

De kleine keuken wordt geleverd inclusief spoelbak en een chiffon. Met een paar schroeven en kit is de spoelbak te monteren op het aanrechtblad. Wat overigens ook gratis wordt geleverd bij de keuken. De keuken is zo ontworpen dat er eventueel naar wens zeer eenvoudig apparatuur naast gezet kan worden. Op deze manier kun je de keuken gebruiken om maaltijden te maken en daarna alles weer netjes schoon terugzetten in de keukenkastjes. De handleiding is zo geschreven en gemaakt dat het voor iedereen mogelijk is, ook zonder kluservaring om de keuken zonder enige moeite te plaatsen.