Infraroodcabine kopen

  • by
Sauna

Al tijden zocht ik naar de juiste ontspanning. Het beoefenen van sport geprobeerd, massages ondergaan en op yoga gezeten. Natuurlijk had ik hier baat bij. Maar het zou toch erg prettig zijn om iets te hebben waar ik thuis mijn ontspanning kan hebben. Een vriendin raadde mij aan om het te gaan zoeken in een infraroodcabine. Een infraroodcabine kopen doe je niet zo een, twee, drie, dus ik ben aan het surfen gegaan op internet en stuitte op de website bodyfitwebshop.nl. Deze online webwinkel heeft alles op het gebied van sauna’s, infraroodcabines, zonnebanken etc. Echt een shop waar je voor de juiste ontspanning terecht kunt.

Heilzame werking

De infraroodstraling die direct op je lichaam komt, is heilzaam voor je spieren en geeft je de juiste onderbreking in je drukke bestaan. Soms denken mensen dat infrarood schadelijk is. Dit is echter een fabel. Infraroodstralen hebben een positieve werking op je lichaam. De langzame opwarming zorgt er voor, dat je heel geleidelijk in een grote mate van ontspanning komt.
Het verschil met een sauna zit hem in de langzame opwarming. Het doel van een sauna is transpireren. Ook is een infraroodcabine direct klaar voor gebruik. Een sauna moet eerst opgewarmd worden voordat je er gebruik van kunt maken.

Infrarood cabine

Nobel welness

Nobel is één van de beste merken op het gebied van sauna en infrarood. Wij hebben gekozen voor de Nobel 130C. Een verademing om hier gebruik van te maken. Groot genoeg voor twee personen. Heeft vier rug- en twee beenstralers. Met een vermogen van 220 watt is dit precies het type infraroodcabine die bij ons past. Mijn artrose is er duidelijk van opgeknapt. Deze cabine heeft ook de mogelijkheid om aroma- en kleurentherapie toe te passen. Wij hebben ook nog gekozen als extra voor een ergonomische ruggensteun. Het bezorgbedrag was 50,00 euro. Kijk voor nog meer voordelen van de Nobel sauna’s op Your text to link…