Goede kwaliteit paardenspullen

chiffon

Wanneer je spullen voor je paard nodig hebt dan ben je bij Nedlandic aan het goede adres. Zij verkopen materialen voor ruitersport en de agrarische sector. Er bestaan talloze paardensport online winkels maar hier kan je terecht van stalbenodigdheden tot hindernissen en van zadelkasten tot hekwerk & omheining. Naast het ruime assortiment paardensportartikelen verkopen ze ook ook voor rundvee en schapenhouderijen. Niet alleen bedrijven bestellen daar hun spullen maar als particulier kun je daar ook je spullen bestellen, En omdat de meeste artikelen op voorraad leverbaar zijn hebben ze een korte levertijd. 

Hooiruiven en slowfeeders

Bij nedlandic hooiruiven online bestellen is erg eenvoudig. Ze hebben een groot assortiment aan hooiruiven en niet alleen voor paarden maar ook voor geiten, schapen of koeien. De hooiruif is op het dier afgestemd. Dit heeft met de veiligheid van het dier te maken want niet elk dier is even groot en kunnen ze goed bij het voer komen. Een hooiruif gaat minder voedselverspilling tegen en zorgt ervoor dat het hooi minder wordt vertrapt in de wei. Hierdoor krijgt het dier geen modder en vuil mee in het eten. Wanneer je paard of pony snel eet kan je een slowfeeder kopen. Een ander voordeel van een hooinet is dat ze zich minder snel vervelen. 

Het trainen van je paard

Om variatie te geven aan de training van je paard zijn cavaletti blokken een geschikt hulpmiddel voor het springen- en dressuur rijden. Voor longeren en grondoefeningen zijn ze ook geschikt. Je paard leert de omgeving beter in de gaten te houden. Voor de achterhand van je paard is het goed om cavaletti oefeningen te doen. Je paard moet zijn rug loslaten en de achterbenen onder zijn gewicht brengen. De cavaletti blokken kan je op verschillende hoogtes leggen waardoor ze geschikt zijn voor verschillende doeleinde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *