Fijne toevoegingen in en om het huis

in en om het huis

We brengen heel wat tijd in en om het huis door. Daarom is het zeker de moeite waard om jouw huis zo comfortabel mogelijk te maken. Helemaal nu we wereldwijd al 2 jaar met de corona pandemie te maken hebben. In deze blog gaan we in op een aantal toevoegingen die voor meer comfort zorgen. Misschien heb je na het lezen van deze blog zelf nog een aantal toevoegingen. We vinden het leuk als je jouw suggesties deelt met ons. Dat kan door onderaan deze blog een reactie toe te voegen. 

Een deurluifel

In Nederland krijgen we heel vaak te maken met regen. Hoe naar is het om gelijk de regen in te stappen als je jouw voordeur opent? Een deurluifel kan hier verandering in brengen. Een deurluifel is een stijlvolle toevoeging die er tegelijkertijd voor zorgt dat je droog staat. Van plan een deurluifel te kopen? Bezoek dan zeker even Deurmarkt.com. Deurmarkt.com is teven het adres waar je terecht kunt voor een nieuwe binnendeur. De trend van 2022? Een stijlvolle taatsdeur

Automatisering

Welkom, 2022! Steeds meer zaken kunnen geautomatiseerd worden in 2022. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat, elektrisch bedienbare gordijnen en een koffiezetapparaat dat te bedienen is via jouw smartphone. Terwijl je op zaterdagochtend nog in bed ligt, geef je via je telefoon het koffiezetapparaat de opdracht om een heerlijke latte macchiato te zetten. 

Een alarm 

Je eigen huis is een plek waar je je veilig hoort te voelen. Een plek waar waardevolle spullen opgeslagen liggen. Veel mensen denken er niet aan om hun woning ook van een goed alarm te voorzien. Tegenwoordig is er heel wat mogelijk. Denk aan camera’s met bewegingssensoren en een alarm voorzien van een bewegingssensor. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *