Electrische fietsen voor een goede prijs

De best geteste e bike is niet alleen de beste maar ook nog de betaalbaarste van Nederland. Fietsen van Amslod zijn alle voorzien van een 43 Watt accu die speciaal ontwikkeld is voor Amslod. Dat zorgt ervoor dat wij een accu kunnen bieden die langer meegaat als die van onze concurrenten. Wij krijgen hier dan ook regelmatig complimenten over. Daarnaast bieden wij een gratis proefrit aan huis aan. Dit zorgt ervoor dat je niet meer de deur uit hoeft voor de aanschaf van een elektrische fiets. Maar daarnaast is het ook fijn dat je 2 jaar garantie op locatie hebt. Wij vinden het niet nodig dat je naar een fietsenmaker hoeft met een defect. Ons team komt je zo snel mogelijk op weg helpen waar je ook in Nederland bent.

De kwaliteit van Amslod

De kwaliteit van Amslod is al jaren ongekend. Wij waren namelijk de eerste in Nederland met het kleurendisplay. Hier lees je nog meer informatie en veel sneller. Dat komt omdat kleuren wat je met doen in tegenstelling tot zwart wit. Zwart wit teksten daarbij knijpen mensen hun ogen eerder bij fijn namelijk. Ook hebben wij ons eigen accu systeem gemaakt. Dit zorgt ervoor dat wij er ook zeker van zijn dat we de beste prestaties kunne leveren.

Waarom mensen hiervoor kiezen

In de klanten Reviews Amslod.nl kun je lezen wat mensen van onze Amslod fietsen vinden. Veel mensen zijn erg tevreden over de mate service die ze van ons ontvangen. Wij komen namelijk de fiets repareren op locatie. Dat betekend dus dat wij een soort van ANWB voor de fietsen zijn. Wel gaat het dan alleen om de amslod fiets. Ook kun je bij ons eerst een proefrit maken op jouw gekozen locatie voor je de fiets koopt. Zo weet je ook goed wat je koopt.

Waar gebruik je een elektrische fiets voor?

Een elektrische fiets wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo gebruiken veel mensen deze om dagelijks naar het werk te komen. In tegenstelling tot de auto heb je dan geen last meer van files of parkeerplekken die vol staan. Daarnaast betaal je voor de stalling van een fiets ook geen geld wat op jaarbasis wel meer als 100 euro kan schelen. Daarnaast gaan mensen ook vaak toeren met de fiets. Dit doen ze vooral op vrije dagen of in het weekend. Zo kun je lekker lang toeren met de meeste fietsen van Amslod. Dit is een momentje van ontspanning waar iedereen behoefte aan heeft.

Welke soorten aandrijving zijn er?

Het voorwielmotor model is steeds bekender aan het worden. Deze fiets biedt net wat minder ondersteuning maar toch nog wel voldoende. Het voordeel hiervan is dat de accu vele malen langer meegaat. Ook zijn deze modellen vaak geruisloos waardoor je lekker van de natuur kunt gaan genieten. Het middenmotor model is wel bekend onder de mensen. Hiermee kan je de bergen in fietsen zonder nauwelijks harder te hoeven trappen. Ook biedt het een goede weerstand tegen een harde wind. Dit is dan ook niet voor niets het meest populaire model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *