Eenvoudige Goocheltrucs | Top 3 beginner trucs | Blog

Bekijk onze top 3 goocheltrucs voor beginners. Deze zijn eenvoudig en snel te leren ✓ Lees meer!

Eenvoudige goocheltrucs om te leren

Wie houdt er niet van een coole kaarttruc? Voor beginners moeten goocheltrucs gemakkelijk te begrijpen, te leren en uit te voeren zijn. Gelukkig zijn er tal van kaarttrucs die perfect bij deze beschrijving passen. Van zwevende kaarten tot veel verschillende andere kaarttrucs. Deze zijn zo eenvoudig dat iedereen zich een tovenaar kan voelen, je moet gewoon de geheimen kennen. In dit blog worden 3 kaarttrucs uitgelegd die iedereen kan leren:

De makkelijkste kaarttruc

Er zijn veel gemakkelijke kaarttrucs, maar dit is absoluut een van de beste. Het is de perfecte eerste truc die iedereen kan leren en het is een geweldige basis voor andere, meer gecompliceerde trucs. Dit is een eenvoudige “zoek een kaart” -truc die werkt met een toeschouwer. Als je het leert, zul je begrijpen hoe goochelaars je kaart elke keer kunnen raden. Overleg met iemand uit het publiek hoe je wilt communiceren, bijvoorbeeld doormiddel van oogcontact. Bovendien is het leuk om deze te combineren met “de stijgende kaarttruc” en er nog meer een spektakel van te maken.

De magnetische hand

Iedereen zal denken dat je hand op magische wijze in een magneet voor kaarten hebt veranderd als je deze truc leert. Het is een verfrissende afwijking van het gebruikelijke ‘vind een kaart’ truc. Het maken van de gimmickkaart is de sleutel om alle 10 de kaarten in je hand te houden terwijl al je vingers volledig plat zijn. Schaar, lijm en een beetje oefening is alles wat je nodig hebt om de magnetische hand goocheltrucs goed te kunnen uitvoeren.

De omgekeerde kaarttruc 

Dit is één van de geweldige goocheltrucs en het is een geweldige manier om je vaardigheden op het gebied van misleiding aan te scherpen. De omgekeerde kaarttruc is gemakkelijker dan je je kunt voorstellen en als je ziet hoe het moet, gaat er een nieuwe wereld van tovenaarsgeheimen voor je open.

Voor deze truc laat je gewoon iemand een kaart kiezen en deze terug in de stapel leggen. De truc? Terwijl hij of zij op de kaart lette, draai jij snel de stapel om. Dat maakt het gemakkelijk om de kaart in de stap terug te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *