Een e-liquid kopen: dit moet je weten

  • by
e-liquid kopen

Een e-sigaret werkt niet zonder vloeistoffen. Deze speciale vloeistoffen ofwel e-liquid stop je in de elektronische sigaret. Dankzij het mechanisme wordt dit omgezet in rook. De vloeistof wordt namelijk verdampt in een coil of verdampertje. Vergeet niet dat ook deze coil af en toe vervangen dient te worden. E-liquid kopen doe je gemakkelijk online, en daar is de keuze ook het grootst.

Verschillende smaken

Wat moet je weten?

Voor je een vloeistof gaat kopen voor in je elektronische sigaret, zijn er een aantal dingen handig om te weten. Allereerst kun je in principe verschillende vloeistoffen gebruiken. Je kunt dus de ene week kiezen voor een vloeistof met een smaakje, en dan weer een paar weken iets anders roken. Je kunt ook vloeistof met en zonder nicotine afwisselen. Houd er wel rekening mee dat er dan nog wat nicotine van de vorige keer over kan blijven in het verdampertje. Kortom: het is dus mogelijk om meerdere e-liquids te kopen en deze af te wisselen op basis van je smaak en humeur die dag.

Diverse nicotinewaardes

Accessoires en onderdelen

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je bepaalde onderdelen van je e-sigaret zo nu en dan zal moeten vervangen. Een verdampertje of coil gaat lang mee maar niet oneindig. Het is dus slim om daar een reserve van te hebben. Ook kun je batterijen vervangen of meerdere opladers bestellen. Zo heb je er altijd eentje bij de hand, ook als je bijvoorbeeld veel buiten de deur komt en een oplader in je tas bewaart.