Dit wist je nog niet over Gamewereld blog

Game wereld blog

Er zijn een heleboel blogs te vinden online die over games gaan. Gamers vind je werkelijk in elk land, dus ook in Nederland. Hier zijn er al honderden gameblogs om uit te kiezen. Heb je al wel eens gehoord van Game wereld blog? Dat is een vrij nieuw blog dat nog niet veel bezoekers trekt. Het gaat om ongeveer 20 tot 40 bezoekers op dit moment maar ze willen graag nog groeien. Dit wist je nog niet over dit nieuwe blog op het internet.

Alle consoles

Ze schrijven over alles

Ben jij zo’n gamer die zich net zo goed vermaakt met een shooter op de pc als een adventure game op de console? Dan zit je bij dit blog goed. Ze schrijven namelijk over zowat alles. Elke console, elk soort game en pc. Het is dus best een fijn blog om te volgen als je zelf zo’n gamer bent die echt alles leuk vindt. Een aantal categorieën om uit te kiezen op de site zijn:

  • Pc
  • Xbox
  • Xbox one
  • Switch
  • Ps4
  • nieuwe releases
Gamer

Zoals je ziet wordt er dus best wat geschreven over games op dit blog. Dit wil je dan ook niet missen. Het is nog een vrij nieuw blog dus als je af en toe denkt: ze maken wel best wat fouten? Dan kunnen we alleen maar hopen dat daar verandering in komt maar dat zal ongetwijfeld zo zijn. Bij een beginnend blog is een ander voordeel dat je nog een grote bijdrage kunt leveren in het groot maken van zo’n blog. Je kunt het bijvoorbeeld promoten bij je familie en vrienden. Bovendien kun je berichten sturen en kom je er sneller doorheen omdat je niet tegen een erg grote organisatie zit te praten. Dat is altijd fijn want voor de meeste mensen heeft persoonlijk contact de voorkeur.