De natuurlijke huidverzorging , een snelle groeiende markten in schoonheid.

Er zijn tal van redenen om natuurlijke gezichtsverzorging te gebruiken in plaats van traditionele producten. Bovendien is het een milieuvriendelijke optie.  

Let wel, de term ‘natuurlijk’ suggereert dat het product vrij is van synthetische chemicaliën , waaronder geurstoffen, kleurstoffen en bepaalde conserveermiddelen zoals parabenen. Nogmaals, dat is meer een perceptie van de consument – geen belofte. De uitdaging is om tussen de regels op etiketten te lezen en precies te weten wat je op je huid smeert 

Belangrijke termen in de natuurlijke gezichtsverzorging 

  • Biologisch verwijst naar iets dat is geproduceerd zonder het gebruik van pesticiden, synthetische meststoffen, genetisch gemodificeerde organismen, rioolwater, ioniserende straling, evenals antibiotica en groeihormonen.  
  • Natuurlijk betekent iets dat oorspronkelijk “bestond in” of was “afgeleid van” de natuur. Als iets ‘gecertificeerd biologisch’ of ‘gecertificeerd natuurlijk’ is, moet u bovendien kijken hoe die specifieke certificeringsinstantie die termen definieert. 
  • Vegan verzorgingsproducten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. In plaats daarvan komt alles van planten. 

Het belangrijkste huidverzorgingsadvies 

Hou het simpel! Een natuurlijke gezichtsverzorging omvat drie stappen , uitgevoerd in de volgende volgorde: 

Stap 1: Reinigen 

De algemene vuistregel hier is dat het tweemaal per dag reinigen van uw teint – een keer ‘s ochtends, een keer ‘s avonds – ideaal is. 

Stap 2: Hydrateren 

Gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème of een vochtinbrengend product. 

Stap 3: Bescherm 

Zonnebrandcrème is uw eerste verdedigingslinie en bescherming tegen huidkanker! 

Als je niets anders voor je huid zou doen, is bescherming tegen de zon het belangrijkste. 

Blijf consistent 

Zoals met veel dingen in het leven, is consistentie – elke dag, ochtend en nacht dezelfde huidverzorgingsroutine doorlopen – de sleutel tot het produceren en behouden van echte resultaten. Kortom: vertrouw op het proces (en je eigen huid) en volg het plan dat je voor jezelf hebt opgesteld. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *