De mooiste Strandtent Den Haag

  • by
strandtent den haag

Als u een heerlijk dagje strand heeft gepland raden wij u aan om een kijkje te gaan nemen bij strandtent Den Haag. U vindt dit heerlijke adresje langs de boulevard van Scheveningen. Na een dagje strand kunt u hier heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. Zij beschikken over een uitgebreide menukaart. Voor jong en oud; iedereen vindt er wel iets lekkers. Daarnaast heeft strandtent Den Haag wekelijks een wisseltap. Zo kunt u iedere week opnieuw nieuwe speciaal biertje proeven! Voor een gezellige en ongedwongen dag kunt u neer strijken op het terras van strandtent Den Haag. Een prachtige plek tussen de zee en de duinen. Het is net alsof u op vakantie bent! Kom en geniet van een relaxte dag bij strandtent Den Haag. 

strandtent den haag

Dagje strand combineren met strandtent Den Haag 

Na een dagje strand word iedereen hongerig en snakt menig mens naar een lekker drankje. Uw kinderen kunnen lekker spelen in het zand terwijl u geniet van de zonnestralen en een hapje en een drankje. Het enige wat u hoeft te doen bij Strandtent Den Haag is genieten! Strandtent Den Haag heeft een ruime menukaart waar u heerlijke lunch en diner gerechten kunt vinden. Het vlees word bereid op een Big Green Egg. Zo krijgt u een ware smaaksensatie en kunt u nog meer genieten van uw stukje vlees of vis. Bij Strandtent Den Haag staat rust en een ongedwongen sfeer voorop. Strandtent Den Haag is makkelijk te bereiken vanaf de A12, de A4 en de A13. U kunt uw auto gratis parkeren bij Strandtent Den Haag. Zij beschikken over een grote parkeergelegenheid. Bent u te voet? Strandtent Den Haag – Strandtent 14 vindt u rechts onder het NH Atlantic Hotel. Strandtent 14 is ook toegankelijk voor mindervaliden, zij beschikken over een strandrolstoel.

Feesten en partijen bij strandtent Den Haag 

strandtent den haag

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie? Zoekt u een prachtige locatie tussen de duinen en de zee in de buurt van Den Haag? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Strandtent 14 in Kijkduin. Op deze prachtige locatie kunt u genieten van een prachtige dag waar het u aan niets zal ontbreken. De medewerkers van Strandtent 14 denken graag met u mee en bezorgen u een onvergetelijke dag! Dankzij de gunstige ligging en de mooi aangeklede locatie is deze strandtent erg geschikt voor het geven van een groot feest of voor het vieren van een prachtige bruiloft. Ook voor een familiedag of kinderfeestje bent u hier aan het juiste adres.