De meest populaire soorten kerstpakketten

Kerstpakketten

Het is elk jaar weer een klus om leuke kerstpakketten voor je medewerkers uit te zoeken. Je wil iedereen blij maken maar een individueel pakket voor elke collega is misschien helemaal niet haalbaar. Daarnaast wil je natuurlijk niet in het rood staan na de aankoop maar je wil ook niet krenterig overkomen. Gelukkig zijn er een aantal kerstpakketten die altijd populair zijn.

Eenvoudig bestellen

Een goede fles drank

Natuurlijk zijn er mensen die niet drinken en voor die personen is een fles wijn wellicht niet het beste cadeau. Om die reden blijft het lastig om eten of drinken in een kerstpakket te stoppen. Er zijn zoveel dieetwensen tegenwoordig dat je onmogelijk iedereen blij kunt maken. Maar een mooie fles wijn kunnen ze ook wegstoppen en cadeau doen aan een ander, voor de kerst of later in het jaar.

Verzorgingsproducten

Een ander leuk cadeau is mooie en goede verzorgingsproducten. Denk dan bijvoorbeeld aan scrub, lotion of andere producten voor de huid. Het leuke hiervan is dat mensen het eigenlijk vrijwel nooit voor zichzelf kopen. Je kunt er dus een verwenmomentje mee cadeau doen. Zorg wel dat je verschillende pakketten voor heren en dames koopt indien de geuren heel erg verschillend zijn. 

Divers assortiment

Een cadeaukaart

Een normale cadeaukaart is misschien niet heel boeiend maar er zijn ook speciale kerstpakketten cadeaukaarten. Daarmee kunnen mensen hun eigen kerstpakket uitzoeken of zelfs samenstellen. Zo weet je zeker dat er iets in zit voor iedereen.