De lekkerste kaas koop je gewoon online

Welke Nederlander houdt er nou niet van kaas? Ik denk maar weinig. In vrijwel ieder huishouden wordt dagelijks kaas gegeten, op een boterham, in de lasagna of als snack op feesten en partijen. En hoe makkelijk is het om die heerlijke kaas gewoon online te bestellen? Zeker in deze tijden, wanneer je liever niet onnodig de deur uit gaat. 

Bij www.delekkerstekaas.nl vind je alles wat je hartje begeert. Van Hollandse kaas, via Frankrijk naar Italiaanse kaas. In de categorie hollandse kaas vind je bijvoorbeeld heerlijke goudse kaas, geitenkaas of boerenkaas. Een persoonlijke favoriete boerenkaas van mij is graskaas. Nu hoor ik je al denken ‘Say what, graskaas?’ Ja echt, graskaas. Deze kaas wordt in het voorjaar gemaakt wanneer de koeien van het voorjaarsgras hebben gegeten. De kaas bevat meer  onverzadigde vetten (yes!) en de hoeveelheid linolzuur is hoger, wat weer cholesterol verlagend werkt (again, yes!). 

Kaasplankjes

Een Nederlandse verjaardag zou geen verjaardag zijn als we niet met zijn allen in een kring om een kaas en/of borrelplankje zouden zitten. En ook dat kun je gewoon bestellen via delekkerstekaas.nl. Deze kaasplankjes zijn samengesteld voor zo’n vier tot acht personen. Kies bijvoorbeeld voor het pittige kaasplankje, vindt tante Karin ook lekker. Tevens is het bestellen van een kaasplankje een goede manier om verschillende soorten kaas uit te kunnen proberen, wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet. 

Parmezaanse kaas

Een persoonlijke favoriet die ook even genoemd mag worden is de parmezaanse kaas. En dan niet de parmezaanse kaas uit de supermarkt, maar de echte. De parmezaanse kaas van delekkerstekaas.nl komt rechtstreeks uit italië, om precies te zijn Parma. Wanneer je parmezaanse kaas besteld bij delekkerstekaas.nl word je zelf niet alleen heel gelukkig, maar help je de kaasboeren in Parma ook een handje. 

Kaaswiel

Een kaaswiel, ofwel een hele kaas is ontzettend handig wanneer je een groot gezin hebt of simpelweg verzot bent op kaas. Een hele kaas kopen is vaak voordeliger wanneer je een grootgebruiker bent. Tevens is het een origineel cadeau aan uw relatie, familie of vrienden. Je kunt zelfs de kaas laten bedrukken met een foto of bedrijfslogo. 

Verse kaas

Je zou misschien denken dat online kaas bestellen de afdoet aan de versheid, maar niks is minder waar. De kaas wordt pas gesneden wanneer je bestelling binnen is, verser kan niet. Tevens worden alle kazen vacuüm verpakt waardoor ze lekker lang houdbaar blijven. Dus waar wacht je nog op? Bestel vanaf nu de beste kaas gewoon online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *