Corona of hooikoorts?

onteigeningsprocedure

Een loopneus, waterige en jeukende ogen dit zijn typische klachten bij hooikoorts en niet bij Covid-19. Niezen en hoesten is een ander verhaal. De conclusie van het RIVM is vooral als je twijfelt of als de klachten anders aanvoelen dan normaal ga dan een coronatest bestellen en laat je testen.

Mondkapjes voor meer doeleinden

Hooikoortspatiënten hebben nu een lastige tijd. Door de aanhoudende droogte zweeft er een hoge concentratie graspollen in de lucht. Toch hebben velen de oplossing waarschijnlijk al in huis. Hooikoortspatiënten die klachten willen voorkomen, kunnen hun toevlucht namelijk zoeken bij hét item van dit jaar het mondkapje. Je kunt mondkapjes kopen bij mondkapjes.nl. Door de uitbraak van het nieuwe coronavirus is het mondkapje helemaal geen rariteit meer in het Nederlandse straatbeeld. En dat biedt kansen voor hooikoortspatiënten die zich vroeger bekeken voelden als ze gemaskerd over straat gingen.  

Blijf voorzichtig

Alhoewel we op de goede weg zijn met het corona virus raken er nog wel mensen geïnfecteerd met het coronavirus. We weten al veel meer over het ziekteverloop, maar het blijft belangrijk om voorzichtig te zijn. Het virus is niet weg. De meeste mensen hoesten, hebben hoge koorts en soms ook problemen met ademhalen. Maar de klachten wisselen per persoon. Ook met milde klachten kan er sprake zijn van een corona-infectie. Doe de check!  Ga een coronatest doen. Nogmaals, als je twijfelt, neem dan altijd contact op met je huisarts. En voor iedereen geldt nog steeds houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Nog meer beschermingsmiddelen

De nitrile handschoenen vallen ook onder de goede beschermingsmiddelen. Deze zijn soepel en comfortabel om te dragen. Doordat bij gebruik van deze handschoenen geen poederdeeltjes in de lucht komen vormen ze een minimaal risico voor de gebruiker, de patiënt en de werkomgeving. Je kunt nitril handschoen bestellen gemakkelijk online vanuit je stoel.

Gezond eten voor gezond lichaam

Zorgverzekering kiezen

voetschimmel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *