Afghaans restaurant in Utrecht

  • by
Afghaans eten

Een zeer goed Afghaans restaurant in Utrecht. Het is hier zeker de moeite waard om een keer heen te gaan. Helemaal wanneer jij het lekker vindt om verschillende gerechten uit het verre Oosten te proeven. Het zal je verbazen hoe lekker dit allemaal is. Vooral de traditionele gerechten moet je zeker een keer geproefd hebben. Meestal is het hier in Nederland, wat de boer niet kent dat eet hij niet. Eigenlijk was ik ook altijd alleen maar van de aardappels, groente en vlees. Maar dat ging mij echt een keer tegen staan. Helemaal toen ik een keer op een feest kwam waar een cateringsbedrijf aanwezig was.

Lekker eten

Heerlijk Afghaans restaurant in Utrecht gevonden

Kabul Foods is de naam van dit cateringsbedrijf en zij waren op het feest aanwezig. Alleen al de heerlijke geuren die van het eten afkwamen maakte mij hongerig. Tijdens deze avond heb ik mijn smaak pupillen flink aan het werk gezet. De heerlijkste gerechten en hapjes heb ik geproefd en daar heb ik zeker geen spijt van. Vooral de Samosa vond ik erg lekker. Dit zijn driehoekige deeg hapjes gevuld met lekkere ingrediƫnten. Zoals kikkererwten, kippenvlees en veel meer. Vanaf dit moment is er een wereld voor mij open gegaan. Een wereld van de Oosterse keuken en wel de Afghaanse. Regelmatig gaan wij naar dit restaurant en met feesten vragen wij dit bedrijf om voor ons heerlijk te komen koken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *