5 beste verjaardagscadeaus voor je bestie!

Mijn beste vriendin is zo speciaal voor mij – ze is door dik en dun bij me geweest, deelt mijn vreugden en geluk, en steunt me als ik down ben. Ze kent al mijn geheimen, maar ik ken de hare ook! Dus ik wil haar iets heel speciaals geven als verjaardagscadeau, iets dat laat zien hoeveel ik om haar geef. Het hele jaar door, maar vooral op haar verjaardag.

Om je te helpen iets speciaals te vinden voor de verjaardag van je beste vriend, hier zijn mijn eigen top 5 ideeën voor een perfect verjaardagscadeau voor een beste vriend. Dit zijn allemaal verjaardagscadeau ideeën voor beste vrienden die mijn beste vriend en ik elkaar in de loop der jaren hebben gegeven – dus ik weet dat ze allemaal geliefd zijn bij de ontvanger. We zijn tenslotte nog steeds beste vrienden!

1. Lange brief voor vrienden ver weg

Dit is vrijwel gratis en een heel speciaal idee voor een verjaardagscadeau: gewoon een lange brief schrijven . Een geweldig cadeau-idee voor afwezige vrienden, zou je niet gewoon een lange nieuwsbrief van je beste vriend willen ontvangen? Ik doe altijd een theezakje bij mijn brief! Dit klinkt misschien gek, maar ik vind het altijd leuk om te denken dat ze de tijd neemt om met een kopje thee te gaan zitten terwijl ze mijn brief leest – sterker nog, ik weet dat ze dat doet! Vaak zijn de beste verjaardagsideeën de eenvoudigste, en deze is vrijwel gratis!

2.  Gepersonaliseerde chocolade

Wie houdt er nu niet van een chocoladecadeau? Maak het bijzonder door je persoonlijke boodschap op een chocoladereep te laten schrijven. Mijn schoonzus kreeg er zo een voor haar verjaardag, en die was de volgende dag al op. Dit cadeau is zo speciaal dat je het niet kan weerstaan om het op te eten!

3. Telefoonhoes

Wat heb je nu vaker in je hand dan je telefoon? Hoe leuk is het als je telefoon een herinnering wordt aan jouw vriendschap? Op websites zoals case24.com telefoonhoesjes maken een fluitje van een cent! Laat een telefoon hoesje maken met een foto van jou en je bestie, voeg een leuke inside joke toe. Wel zorgen dat je weet welk toestel ze heeft!

4. Het geschenk dat blijft geven

Op nummer 7 in mijn top 10 verjaardagscadeau-ideeën voor beste vrienden, een cadeau dat maar liefst 12 maanden meegaat. Tot haar volgende gelukkige verjaardag: een tijdschrift abbonnement is een geweldig cadeau. Ik weet zeker dat je een tijdschrift kunt vinden dat bij haar interesses of persoonlijkheid past, er zijn er duizenden om uit te kiezen. Het is een geweldig gevoel om eens per maand een nieuw tijdschrift op de deurmat te vinden – en ze zal zich herinneren dat haar beste vriendin haar dit stuurde zodat ze wat tijd van haar drukke leven kon nemen om te ontspannen, lezen en genieten – met een kopje koffie en een koekje natuurlijk.

5. Wegwerpcamera

Om natuurlijk nieuwe herinneringen mee vast te leggen. De charme van een wegwerp camera blijft. De ontwikkelde foto’s geven veel meer voldoening dan die zoveelste selfie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *