4 goede redenen om een facelift via een PDO draadjeslift vorm te geven

pdo draadjeslift

Met name vijftigers en zestigers hebben nogal eens interesse in het laten uitvoeren van een facelift. De redenen hierachter moeten we wellicht niet zozeer zoeken in het ouder worden an sich, maar des te meer in de manier waarop de veroudering tot stand komt en zichtbaar wordt. Deze zichtbaarheid geldt natuurlijk vooral op die plekken waar de huid het dunst is. Hierbij gaat het dus om onder andere het gezicht en de hals. Vooral het gezicht is echter wel hetgeen dat andere mensen als eerst zien en waar mensen bij uitstek herkenbaar aan zijn. Hoe dan ook, wie een facelift overweegt, kan mogelijk het best kiezen voor de nog vrij nieuwe en zeker zeer innovatieve behandeling die de naam PDO draadjeslift (soms ook gewoon draadlift genoemd) draagt. Hieronder lees je om welke vier redenen je met zo’n draadjeslift een prima keuze maakt.

Geen (algehele) narcose

Voor een draadjeslift hoef je hoe dan ook niet onder volledige narcose. Een draadjeslift is namelijk geen operatieve ingreep. Hierdoor kunnen chirurgen deze behandelingen zonder enige vorm van risico uitvoeren. De kans op pijn of een ontsteking na de behandeling is dan ook al te verwaarlozen.

Korte hersteltijd

Algemeen bekend is dat je van een operatieve ingreep relatief lang moet herstellen. Dat houdt automatisch ook in dat een niet-operatieve behandeling een veel kortere hersteltijd vergt. 

pdo draadjeslift

Geen littekens

Zoals je waarschijnlijk weet hebben diverse cosmetische behandelingen tot gevolg dat er littekens kunnen ontstaan die in meer of mindere mate zichtbaar kunnen zijn voor andere mensen. Door de techniek die bij een draadjeslift wordt toegepast is de kans op een zichtbaar littekens hierbij echter extreem klein.

Snelle zichtbaarheid

Het effect van een draadjeslift is relatief snel zichtbaar. Sommige draden sorteren zelfs al nagenoeg meteen na het aanbrengen het gewenste effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *